Boleč komolec? Imamo rešitev!

Ne glede na to, ali ste vrhunski športnik, ljubiteljski igralec golfa ali tenisa, ali pa sploh niste športnik, ampak ste preprosto opazili bolečino v komolčnem sklepu ob opravljanju vsakodnevnih dejavnosti, ni treba, da bolečina v komolcu postane vaša stalnica. Teniški in golf komolec sta stanji, ki lahko prizadeneta prav vsakogar. Bolečina ne izbira in ko se naseli v vaš komolec, lahko resno vpliva na vašo kakovost življenja.

Ali veste, kako ločiti med teniškim in golf komolcem?
Teniški komolec povzroča bolečino na zunanji strani komolca in je pogost pri tistih, ki izvajajo ponavljajoče se gibe z roko ali zapestjem. Po drugi strani pa golf komolec prizadene notranjo stran komolca in se običajno pojavi pri ljudeh, ki se ukvarjajo z dejavnostmi, ki zahtevajo močan prijem ali uporabo podlahtnih mišic. Prepoznavanje simptomov je prvi korak k učinkovitemu zdravljenju.

Učinkovita rešitev brez invazivnih postopkov
V Medico Ars Metlika razumemo, kako te bolečine lahko vplivajo na vaše življenje. Zato smo integrirali različne terapevtske pristope, ki naslavljajo temeljne vzroke za teniški in golf komolec. Naše metode se osredotočajo na izboljšanje strukturne integritete vašega mišično-skeletnega sistema, kar pripomore k boljšemu delovanju vašega centralnega živčnega sistema. To ne samo da ublaži bolečine, ampak tudi izboljša gibljivost sklepa in splošno kakovost vašega življenja.

Začnite svojo pot k okrevanju kar danes
Če ste utrujeni od bolečin in omejitev, ki jih prinašata teniški in golf komolec, je čas, da ukrepate. V Medico Ars Metlika smo tukaj, da vam pomagamo. Z našimi naprednimi tehnikami in individualno prilagojenim pristopom vam lahko pomagamo ne samo ublažiti bolečin, ampak tudi povrniti harmonijo in odlično počutje v vaše telo. Stopite v stik z nami in začnite svoje potovanje k boljšemu počutju in svobodi gibanja brez bolečin.

Poskrbite za svoje telo in mu omogočite, da se izrazi v polni moči. Z Medico Ars Metlika lahko pozabite na svoje bolečine, ne le v komolcu, temveč tudi v križu, vratu in v drugih sklepih in mišicah. Vaše zdravje je v vaših rokah – mi smo tukaj, da vam pomagamo na tej poti.
Za www.medico-ars.com Tina Šikonja Hudelja, BowTh IOS.
15 let izkušenj (2009-2024) s področja obvladovanja mišično skeletnih in delno nevroloških bolečin.

Komentarji